LLIBRES 18-19

 

Els llibres de text i altres materials escolars es compraran a través de la plataforma. Com fer-ho?

  1. Entreu a la vostra escola Vedruna amb el codi de pares.
  2. A la part inferiror de la pàgina trobareu "Passarel·les a altres aplicatius", podreu fer click a la icona LLIBRES I MATERIAL i seguir les instruccions de compra.
  3. Dins la plataforma podreu accedir a la compra en l'apartat superior COMPRAR LLIBRES.
  4. Començar la compra seleccionant el curs de l'alumne a través del desplegable i fer click a COMPRAR. Apareixeran tots els llibres necessaris per el proper curs escolar (fent click sobre descripció podreu veure una fotografia i el ISBN del llibre). Hi haurà llibres, llicències o quotes que són obligatoris i no es podran desmarcar. Tot seguit se us indicarà si voleu fer la compra del MATERIAL INDIVIDUAL de l'alumne. Per finalitzar aquest procés marcar CONFIRMAR COMPRA.
  5. En el següent pas, disposareu d'un resum de la compra. Si heu de realitzar la comanda d'un altre alumne/a marqueu He de fer una altra reserva i repetir el procés anterior. Si ja heu acabat marcar Finalitzar compra.
  6. Triar tipus d'enviament: enviament a domicili o a centre. En el cas d'haver triat enviament a domicili omplir els camps que us indiquem i en el moment de l'enviament rebreu un link de seguiment de l'empresa de transports. En el cas d'haver triat centre, aquest us indicarà quan s'entregaran les reserves.

 
També et pot interessar...

Escola Plurilingüe

Anglès des de P3 Auxiliar de conversa nadiu Colònies d’estiu en anglès Estada d’immersió lingüística a Anglaterra a 2n d’ESO Estada d'immers...

llegir més »

Escola 2.0

Tauletes digitals a infantil Chromebooks a Primària i ESO Robòtica educativa a totes les etapes Participació en concursos de “First Lego Leag...

llegir més »

LLIBRES 18-19

NOU TERMINI DE RESERVA DE LLIBRES: DEL 3 al 13 de SETEMBRE

llegir més »