Notícies

32è CAMPI QUI JUGI 2017-2018

Plugim de suggeriments

Aquesta semana us recomanem una proposta lúdica molt divertida per aquestes festes nadalenques!

Es tracta del 32è Campi Qui Jugui, un esdeveniment molt esperat pels nens i nenes de la comarca del Bages.

El certamen tindrà lloc al Complex del Vell Congost i es durà a terme del 27 de desembre al 4 de gener tots els dies de les 16h a les 20:30h.

Aquesta edició tindrà el "far west" americà com a eix temàtic que relligarà moltes de les activitats que s'hi oferiran. 

Així, per exemple, la zona central del pavelló esdevindrà un poblat indi, amb nombrosos tallers repartits en tendes índies. A part de les activitats tradicionals dels anys anteriors, com totes les activitats esportives i d'aventura, aquest any hi haurà un escape room d'una presó, un sorral on trobar pelletes d'or, un cactus al qual encertar unes anelles, un planetari on descobrir els vastos cels nocturns de l'oest, un saloon amb jocs per als nois i noies de més edat, una granja i un "toro loco" que transportaran els participants fins al Far West.

El Campi qui Jugui va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i nois de 3 a 12 anys. Des de les darreres edicions però, algunes activitats s'han fet extensives als adults per afavorir les relacions intergeneracionals. També la gran acollida de les activitats dirigides a infants de 0 a 3 anys ha fet que cada any s'habiliti una zona específica per ells: el Campi Xics.

No us el perdeu si voleu passar una bona estona!