Notícies

PROGRAMA DE COLÒNIES "L'ESTIU ÉS TEU"

D'interès

El dimarts 8 d'abril s'obrirà el termini per inscriure’s al programa de colònies "L'estiu és teu!", que ofereix 6.691 places dividides en 126 torns dirigides a infants i joves de 5 a 16 anys.

Aquest any es farà servir un nou sistema de reserva directe de places. El procés, que s'obre a les 12h del migdia de dimarts, 10 d'abril, a través del portal virtual, permetrà que tothom pugui inscriure’s directament a les places lliures, sense haver d'esperar a un sorteig posterior.

D'aquesta manera es garanteix que totes les persones sàpiguen des del primer moment si tenen plaça al torn de colònies desitjat, i així s’afavoreix una millor previsió i organització familiar.

"L'estiu és teu!" ofereix estades d’educació en el lleure de fins a deu dies a infants i joves de 5 a 16 anys, que tindran lloc en 21 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Les catorze modalitats d’estades a escollir són:

  • música (8 estils i 26 instruments a triar).
  • idiomes (anglès, francès o alemany).
  • estades esportives (futbol, bàsquet o handbol), multiesportives (31 activitats esportives diferents).
  • combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura, excursionisme i dansa.

Reducció de preus

  • Els infants amb risc d'exclusió social tindran l'estada becada des d'un 65% fins a la gratuïtat -depenent de cada cas- igual com en les darreres edicions.
  • Les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores continuaran gaudint d'una reducció del 10% en el preu de les estades.
  • Els titulars del Carnet Jove també es beneficiaran d’un 5% sobre el preu total de l'estada.

Si esteu interessats, cliqueu el següent enllaç:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Lestiu-es-teu

   0_1_EET_PDF_Interactiu.pdf