Notícies

LA CAIXA MISTERIOSA (CICLE INICIAL)

Activitats d'aula

Ja fa unes setmanes que la Montse, la directora de l'escola, va venir a veure'ns a la classe per dir-nos que necessitava la nostra ajuda. Com ja sabeu, aquest any celebrem els 150 anys de l'escola, per aquest motiu la Montse estava buscant fotografies a les golfes i va trobar una caixa que no sabia de qui era. Ens va demanar que intentéssim investigar a veure de qui podia ser aquella caixa.

Dins de la caixa hi havia: llibres antics, un àlbum de cromos, una baldufa, una capsa de diapositives, una carta i fotografies.

Hem estat buscant informació en llibres, internet, hem fet una entrevista als nostres avis i àvies,... I finalment hem arribat a la conclusió que aquesta caixa podria ser d'un nen que havia vingut a l'escola fa anys, que quan era gran havia sigut mestre de l'escola i que es deia Jaume Mestres.

Aquesta setmana hem fet un vídeo explicant tot el que hem trobat i investigat, per veure si algú ens pot ajudar a localitzar-lo per poder-li tornar la caixa. El vídeo el podeu veure al canal del youtube de l'escola. 

El dijous a la tarda vam rebre la gran notícia de que la directora de l'escola havia vist aquest vídeo i, com que ella coneix a tots els mestres que han treballat i treballen a l'escola, ens ha ajudat a poder posar-nos en contacte amb el Jaume. Així que aquest dijous a la tarda hem tingut la sort de rebre seva visita.

Ens ha fet molta il·lusió conèixer el Jaume, li hem estat fent preguntes i li hem pogut tornar el seu material.

Des d'aquí volem donar les gràcies al Jaume per haver vingut a coneixer-nos!