Notícies

XERRADA D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

D'interès

El dijous 1 de febrer, a les 20h i emmarcat en la celebració dels 150 anys de l'escola (#enfem150) vam poder gaudir de la "Xerrada d'intel·ligència emocional", a càrrec de Carlos Bella, a les instal·lacions de la nostra escola.

La xerrada es va dirigir a pares i mares amb l'objectiu de promoure el desenvolupament integral dels seus fills i filles. La participació va ser bona i els assistents van quedar molt satisfets amb els temes tractats. Es van donar pautes per millorar la comunicació amb els fills/es, es va parlar de la necessitat de posar límits a casa i de la importància de l'equilibri entre "el pensar, el sentir i l'actuar".

Carlos Bella és consultor i formador acreditat de la Fundació Universitària del Bages, màster en intel·ligència emocional, docent universitari, conferenciant, consultor i formador en habilitats directives i intel·ligència emocional.

Gràcies Carlos per la teva guia i els teus consells i per oferir la possibilitat de participar obertament en la xerrada/col·loqui.