Notícies

FIRA DE SANTA LLÚCIA (MANRESA)

Plugim de suggeriments

Un any més, pocs dies abans de l'arribada de Nadal, Manresa celebra la Fira de Santa Llúcia. Aquest any tindrà lloc dimecres, 13 de desembre, a la baixada de la Seu, i el proper cap de setmana, dies 16 i 17, a la plaça Major. 

En concret, dimecres hi haurà una vintena de parades a la baixada de la Seu, mentre que el cap de setmana hi haurà fins a 42 parades a la plaça, a banda de comerciants al carrer de Sant Miquel.

Organitzada per Comissió Fira de Santa Llúcia, formada per l'Ajuntament de Manresa, Fundació Turisme i Fires de Manresa i col·laboradors, el certamen omplirà aquesta part del centre Històric de parades de productes nadalencs i també d'altres activitats.

Destaca la Cagada del tió Gegant Solidari (dissabte i diumenge, de 10 a 12 del matí i de 5 a 7 de la tarda). Igualment, enguany es muntarà un escenari a la plaça Major, on hi haurà actuacions durant tot el dia: nadales, actuacions d'escoles de dansa i del Grup de Dansa Cor de Catalunya... També hi haurà l'actuació de la Tuna Tuninya, formada per un grup de joves manresans, que aniran circulant per la fira i també es desplaçaran cap a la zona de la pista de gel a Sant Domènec i el carrer Guimerà.

A la plaça també hi haurà una zona de tallers. També, com l'any passat, els ciutadans podran gaudir dels viatges amb el trenet turístic que durant tot el cap de setmana seguirà el següent recorregut: Passeig Pere III (Parada a l'altra banda del Kursaal), carrer Guimerà (al costat de la parada del bus urbà), Muralla del Carme, Joc de la Pilota, carrer Sobrerroca cantonada Passatge Amics, plaça del Carme, plaça Europa i Muralla del Carme. 

Destaca també la millora de la decoració de la plaça, amb un gran arbre de Nadal, que ja es va col·locar a la plaça el dissabte passat.