Notícies

UN DIA A TV3 I CATALUNYA RÀDIO

Sortides

Aquest dimarts dia 28-11-2017, els alumnes de 3r d’ESO de la nostra escola han visitat les instal·lacions de tv3 a Sant Joan Despí, i a les de Catalunya Ràdio a Barcelona.

Durant la visita, els nostres alumnes han descobert com es treballa en dos mitjans de comunicació tan diferents com són la televisió i la ràdio. Els ha sorprès molt veure amb els seus propis ulls com és en realitat un plató de televisió, especialment el dels Telenotícies, i també han tingut l’oportunitat de conèixer com treballen els professionals d’aquest mitjà de comunicació.

Un cop acabada la visita a les instal·lacions de tv3, hem agafat el Trambaix per arribar a Barcelona i visitar Catalunya Ràdio.

A les instal·lacions de Catalunya Ràdio, els alumnes, després de fer un recorregut per les seves instal·lacions, conèixer les diferents redaccions de la ràdio i descobrir com són els estudis on es fan en directe els programes de ràdio, han assistit en directe al programa “APM i “Pop Up”.

Després d’aquestes dues visites, els alumnes de 3r d’ESO s’han ajuntat amb els seus companys de l’escola i tos junts ens hem dirigit al Maremagum per dinar i disfrutar d’una mica de temps lliure abans de tornar cap a l’escola.