Notícies

IOGA, UN CONTE RELAXANT PER EDUCACIÓ INFANTIL!

El gust per la lectura

Aquest mes, a Educació Infantil, recomanem un conte anomenat “YOGA”,  que ens va “cagar” el tió per Nadal a la classe de P3. La seva autora és la Míriam Raventós i les il·lustracions són de la Maria Girón. És de l’editorial Fragmenta. 

És un conte molt divertit i pràctic a l’hora d’explicar i de portar-lo a la pràctica, tant a l’escola com a casa, amb les famílies.

La intenció d'aquest llibre tan bonic és fer arribar el ioga als més petits. És molt interessant, ja que juga amb la curiositat dels lectors, aporta reflexions i permet fer un aprenentatge ampli sobre el ioga d'una manera agradable i tranquil·la.

Les il·lustracions de Maria Girón s'adeqüen perfectament a la temàtica del llibre i acaben sent una bona guia de com fer les postures més conegudes del ioga amb els més petits. A més a més, hi aporten color i respecten, en la majoria de pàgines, el fons blanc, que hi dóna pau i tranquil·litat.

La «guia de lectura» constitueix un important complement pràctic per qui vulgui endinsar-se en la pràctica del ioga per mitjà d’unes postures fàcils i expressives.

Esperem que gaudiu molt de la nostra recomanació!