Qui som, què fem

QUI SOM L’AMPA?

 

L’AMPA és una entitat sense afany de lucre integrada per una junta de mares i pares de l’escola. Està constituïda per un representant de classe de cada curs, elegit democràticament per la resta de pares de la mateixa classe.


Les eleccions es duen a terme a l’inici dels següents cursos:

 • A P3, que representarà fins a P5
 • A 1r EP, que representarà fins a 3r
 • A 3r EP, que representarà fins a 6è
 • A 1r ESO, que representarà fins a 2n d’ESO
 • A 3r d’ESO, que representarà fins a 4t d’ESO

 

Al principi dels cursos que toquin eleccions, l’escola enviarà un llistat dels membres electes per votar el pare/mare que representarà la classe.

 

Els actuals repesentants de l’AMPA (curs 2018-2019) són:

 

EVA CERVANTES FERNANDEZ: Vocal - Loteria i representant P3

EVA ESPAÑOL GAMÓN: Vocal - Loteria i representant P4

CARMEN LÓPEZ RAMON: Vocal - Projectes i representant P5

SANDRA MARTIN SANCHEZ: Presidenta i representant 1r EP

SARA ARJONA ESTEVEZ: Vocal - Extraescolars i representant 2n EP

ALBERT ESTRUCH CANET: Secretari i representant 3r EP

MIHAELA PUIE: Tresorera i representant 4t EP

 1. ALBA LOPEZ CALVET: Vocal - Projectes i representant 5t EP

LAURA RUSIÑOL COSTA: Vocal - Extraescolars i representant 6è EP

SILVIA SERRA VILÀ: Vocal - Projectes i representant 1r ESO

JOAN LÓPEZ PÉREZ: Vocal - Subvencions i representant 2n ESO

CLAUDIA CONCUSTELL SCHWARZ: Vocal - Projectes i representant 3r ESO

PURIFICACIÓN PRIETO BARRAGAN: Sots-secretària i representant 4t ESO

 

Cal recordar que tots els membres de la junta treballen de manera no remunerada i voluntària (invertint hores personals) i l’únic interès és vetllar per millorar la qualitat de vida escolar i extraescolar dels nostres fills. L’AMPA procura afavorir la relació i coordinació entre les famílies i el personal docent, ser la veu dels pares i mares davant de les administracions públiques, treballar per millorar la participació i el compromís dels pares i els fills amb l’escola, o informar als pares sobre el funcionament del centre i de les activitats que organitza, com les extraescolars o altres.

 

Tothom qui vulgui pot assistir a les reunions que organitza l’AMPA i pot col.laborar més o menys activament en les activitats que es fan. Qualsevol aportació és benvinguda #TotsSomAMPA.  

 

L’AMPA és portaveu de la classe amb l’escola, entès en termes generals de grup; per als afers personals de cada família cal contactar directament amb el tutor o l’equip directiu.

 

 

 

QUÈ FA L’AMPA?

L’AMPA financia diverses activitats com, per exemple, l’autocar de les colònies, l’auxiliar de conversa o la meitat del cost del servei despertador, però també vetlla per les activitats extraescolars i coopera en el desenvolupament d’alguna de les festes que organitza juntament amb l’escola, tals com la festa de la primavera, de la qual poden gaudir gratuïtament tots els fills socis de l’AMPA.

 

Els diners que disposa l’AMPA s’obtenen mitjançant les aportacions dels socis (quota de 28€ anuals per família), i també de subvencions. Demanem a tothom la col.laboració en aquesta aportació perquè TOTS els nostres fills es beneficien en més o menys mesura d’aquests diners.

 

S’entendrà que totes les famílies que han fet entrega de l’ordre SEPA a principi de curs accepten que se’ls giri la quota anual de 28€ per família. Si algú prefereix fer el pagament en efectiu ha d’avisar al representant de classe a principi de curs perquè no se li giri rebut, ja que el retorn suposa un cost extra addicional de 6 euros per devolució, cosa que empobreix l’estalvi de l’AMPA.  

 

Les famílies que no estiguin al corrent de la quota no podran gaudir dels serveis que ofereix l'AMPA.

 

COMUNICACIÓ

Hi ha diferents canals de comunicació amb l’AMPA:

 • Bústia física (ubicada a secretaria)
 • Correu electrònic (ampaescolavedruna@gmail.com)
 • Contacte directe amb el representant de classe, o amb qualsevol membre de la junta.  

 

L’AMPA sol emetre (mitjançant l’escola) comunicacions per correu electrònic, però també es fan sevir els grups de watsapp de cada classe per a comunicacions urgents. Creiem que és la manera més ràpida i eficient perquè arribi la informació a tots els pares. Si us acabeu d’incorporar a l’escola i voleu que se us afegeixi al grup de watsapp de la classe, dirigiu-vos al representant de l’AMPA de la vostra classe.

 

També podeu seguir l’AMPA Vedruna Artés a les xarxes socials del twitter @AmpaArtes i a l’Instagram ampavedrunaartes.

 

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

Actualment s’ofereixen les següents activitats extraescolars:

 

 • Teatre musical (per alumnes de 1r EP a 4t ESO) - El rebut el gira l’AMPA mensualment
 • Música (grups reduïts de 1-2-3 alumnes en horaris flexibles)
 • Robòtica educativa, extraescolar impartit per l’empresa AUSATEL
 • Anglès, extraescolar impartit per l’empresa ENGLISH BOX
 • Ludoteca de 17 a 19 amb preus - El rebut el gira l’AMPA mensualment mitjançant l’ordre SEPA, segons els dies i la tarifa establerta. Per a més informació de preus i descomptes germans no dubteu en consultar-nos.

 

Si necessiteu informació de qualsevol extraescolar contacteu amb algun membre de l’AMPA.

 

Normativa interna d’extraescolars curs 2018-2019

 • L’AMPA es reserva el dret de suprimir qualsevol de les activitats proposades si el nombre d’inscrits no arriba al mínim d’alumnes establert.
 • Si el nombre d’inscripcions és superior al màxim pactat, les admissions es duran a terme per ordre rigorós d’entrada.
 • Les absències a classe han de ser notificades al responsable de l’activitat (especialment en el cas dels extraescolars gestionats per empreses externes)
 • L’AMPA es reserva el dret d’expulsar un nen/a de l’activitat si el seu comportament és disruptiu o si la monitora ho considera convenient segons el seu criteri de normes de conducta.
 • L’extraescolar del Bona Tarda (de 17 a 19h) comença el primer dia d’escola i s’allarga fins l’últim dia de curs.

 

 

 

LOTERIA

Cada any l’AMPA gestiona la loteria Nacional. Amb els beneficis que s’obtenen es duen a terme diferents projectes pels nens a l’escola. També una part dels beneficis van destinats finançar part del viatge d’Immersió lingüística (2n ESO) i el viatge de final de cicle de 4t ESO.

 

Com es pot obtenir la loteria?

El mes d’octubre/novembre repartim un talonari per cada nen/a (no per família). Ningú està obligat a vendre els tots números; si algú creu que no pot o no vol vendre’n cap també pot retornar el talonari sencer (cal fer-ho el més aviat possible perquè hi hagi temps de vendre’l).

Durant el mes de desembre l’AMPA estableix uns dies de recollida de la loteria venuda (cal fer entrega de la matriu del talonari i els diners, que actualment són 40€ per talonari).

 

IMPORTANT: Si una família no retorna la matriu i els diners es procedeix a ANUL.LAR tota la sèrie del talonari extraviat.

 

Per a qualsevol dubte referent a la loteria podeu dirigir-vos al representant de l’AMPA del vostre curs.

 

 

 

 

Coordialment

 

AMPA


També et pot interessar...

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

La "XOCOLATADA SOLIDÀRIA" organitzada per diferents entitats i associacions de lluita contra el càncer infantil i a benefici de l'Hospital Sant Joa...

llegir més »

JORNADA PORTES OBERTES

Els dies i hores de les Jornades de Portes Obertes del nostre centre per aquest curs 2018-19: Dimecres, 06 de març a partir de les 15h.  Dimecr...

llegir més »

Escola Plurilingüe

Anglès des de P3 Auxiliar de conversa nadiu Colònies d’estiu en anglès Estada d’immersió lingüística a Anglaterra a 2n d’ESO Estada d'immers...

llegir més »