Vedruna Runners

Els alumnes de tota l'escola participen des del curs 2010-2011 del projecte Pla Català d'Esport a l'Escola, impulsat pel Departament d'Ensenyament.

El seu principal objectiu és incrementar la participació de l'alumnat en activitats físiques i esportives en el propi centre educatiu i, alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l'adquisició d'hàbits saludables.

El Pla pretén posar a l'abast de tots els alumnes de primària i secundària la pràctica d'activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d'aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels joves.

Una de les actuacions que s’han engegat en aquest curs, és el grup de treball anomenat “Runners Vedruna”. Aquest grup, format per 15 alumnes de Cicle Superior i 3 mestres, realitza una sessió setmanal de running per camins i senders del poble. Les sessions duren aproximadament uns 30/40 minuts i es fan els migdies del dijous des d’inici de curs. La valoració de l’activitat està sent molt bona i es preveu la seva continuïtat al larg del proper curs.

A més, la Comissió de la Promoció de l'Esport de l’escola ha planificat una sèrie d'activitats que es duran a terme al llarg d'aquest curs 2015/2016: 

  • ·Trobada esportiva de Cicle Superior (Artés-Sallent)
  • ·Mostra i iniciació a l'ús de material alternatiu
  • ·Jornades lúdico/esportives d'Educació Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà
  • ·Suport i col·laboració a les activitats esportives extraescolars
  • ·Caminades, sortides, xerrades esportives i de salut
  • ·...

L’objectiu final és continuar gaudint, per molt anys, de l'esport i l'activitat física!

 També et pot interessar...

Hairspray

No us perdeu l'extraescolar que preparen des de Vedruna Teatre Musical (VTM). Es tracta de l'obra Hairspray. L'obra es representa aquest dissabte a...

llegir més »

Educació integral

Educació en valors: eix transversal anual, projecte Bon Dia i moment DUNA.   Seguiment dels alumnes amb tutories grupals i tutories individuali...

llegir més »

AJUDA A L'EQUIP VeAquartium

Verkami per aconseguir l'objectiu de pagar la inscrpició al torneig internacional FLL

llegir més »

#enfem150

Us deixem el calendari d'activitat en motiu dels 150 anys de fundació de l'escola.

llegir més »