Vedruna Runners

Els alumnes de tota l'escola participen des del curs 2010-2011 del projecte Pla Català d'Esport a l'Escola, impulsat pel Departament d'Ensenyament.

El seu principal objectiu és incrementar la participació de l'alumnat en activitats físiques i esportives en el propi centre educatiu i, alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l'adquisició d'hàbits saludables.

El Pla pretén posar a l'abast de tots els alumnes de primària i secundària la pràctica d'activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d'aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels joves.

Una de les actuacions que s’han engegat en aquest curs, és el grup de treball anomenat “Runners Vedruna”. Aquest grup, format per 15 alumnes de Cicle Superior i 3 mestres, realitza una sessió setmanal de running per camins i senders del poble. Les sessions duren aproximadament uns 30/40 minuts i es fan els migdies del dijous des d’inici de curs. La valoració de l’activitat està sent molt bona i es preveu la seva continuïtat al larg del proper curs.

A més, la Comissió de la Promoció de l'Esport de l’escola ha planificat una sèrie d'activitats que es duran a terme al llarg d'aquest curs 2015/2016: 

  • ·Trobada esportiva de Cicle Superior (Artés-Sallent)
  • ·Mostra i iniciació a l'ús de material alternatiu
  • ·Jornades lúdico/esportives d'Educació Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà
  • ·Suport i col·laboració a les activitats esportives extraescolars
  • ·Caminades, sortides, xerrades esportives i de salut
  • ·...

L’objectiu final és continuar gaudint, per molt anys, de l'esport i l'activitat física!

 També et pot interessar...

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

La "XOCOLATADA SOLIDÀRIA" organitzada per diferents entitats i associacions de lluita contra el càncer infantil i a benefici de l'Hospital Sant Joa...

llegir més »

JORNADA PORTES OBERTES

Els dies i hores de les Jornades de Portes Obertes del nostre centre per aquest curs 2018-19: Dimecres, 06 de març a partir de les 15h.  Dimecr...

llegir més »

Escola Plurilingüe

Anglès des de P3 Auxiliar de conversa nadiu Colònies d’estiu en anglès Estada d’immersió lingüística a Anglaterra a 2n d’ESO Estada d'immers...

llegir més »