NO SHAVE NOVEMBER

The goal of No-Shave November is to grow awareness by embracing our hair, which many cancer patients lose, and letting it grow wild and free. Donate the money you typically spend on shaving and grooming to educate about cancer prevention, save lives, and aid those fighting the battle. However, this time we'll donate it to people affected by hurricane Matthew. 

The rules of No-Shave November are simple: put down your razor for 30 days and donate your monthly hair-maintenance expenses to the cause. Strict dress-code at work? Don't worry about it! Participation of any kind is encouraged; grooming and trimming are perfectly acceptable.

All proceeds will be donated to those affected by Hurricane Matthew

NOVEMBRE SENSE AFAITAR-SE

Us proposem fer créixer la nostra consciència més solidària a través del nostre cabell, deixant-lo créixer salvatge i lliure. Normalment l'objectiu és conscienciar i fer difusió de la malaltia del càncer, que sovint fa perdre els cabells a qui la pateix així com ajudar a prevenir-lo i donar suport en la batalla. No obstant, a l'escola la idea és donar els diners que normalment gastem en l'afaitat i neteja personal i destinar-los a una bona causa, en aquest cas als afectats per l'huracà Matthew.

Les regles de No-Shave November són simples: deixeu la vostra maquineta d'afaitar durant 30 dies i doneu les despeses mensuals destinades al manteniment del cabell a la causa.

Us amoïna l'estricte codi de vestimenta a la feina? No us preocupeu per això! Animen a qualsevol tipus de participació. Rentar-se i/o retallar-se estan perfectament acceptats.

Que el nostre petit gra de sorra sigui una ajuda més que faci possible alleugerir el sofriment de tanta gent.

 

Tots els ingressos seran donats als afectats per l'huracà Matthew. 
També et pot interessar...

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

La "XOCOLATADA SOLIDÀRIA" organitzada per diferents entitats i associacions de lluita contra el càncer infantil i a benefici de l'Hospital Sant Joa...

llegir més »

JORNADA PORTES OBERTES

Els dies i hores de les Jornades de Portes Obertes del nostre centre per aquest curs 2018-19: Dimecres, 06 de març a partir de les 15h.  Dimecr...

llegir més »

Escola Plurilingüe

Anglès des de P3 Auxiliar de conversa nadiu Colònies d’estiu en anglès Estada d’immersió lingüística a Anglaterra a 2n d’ESO Estada d'immers...

llegir més »